Аромати для зняття стресу та спокійного сну

Аромати для зняття стресу та спокійного сну

Сьогодні ми поговоримо про аромати, які здатні викликати радість, покращити сон, дати відчуття натхнення та ейфорії. Відомо, що певні запахи допомагають зняти внутрішню напругу, позбутися страхів, поринути у глибокий і спокійний сон. Наприклад, для зняття стресу можна використовувати аромати лаванди, апельсина, іланг-іланг та інші. Вдихаючи їх, ви швидко заспокоїтеся і відновите сили. Ми наводимо список запахів, які допоможуть розслабитися та зробити ваш день набагато кращим.

Список корисних ароматів

1. Лаванда – сприятливо впливає на ділянки мозку, які викликають сонливість та відповідають за сон. Усуває плаксивість, перезбудження та сприяє приведенню розуму в стан спокою. Саше Greenleaf (мішечки з цією рослиною) частіше за все кладуть під подушку, шафу для білизни або комод. Вони зручні у застосуванні і дуже добре виконують свої функції з ароматизації. Останнім часом для ароматизації приміщень стали використовувати дифузори і ароматизатори із запахом лаванди, які можна поставити в будь-який куточок квартири та насолоджуватися цим приємним витонченим запахом.

2. Ваніль – улюблений усіма аромат. Він не тільки допомагає відпочити, розслабитися, позбутися втоми, відчути себе вільно і невимушено, а й швидше впасти в царство Морфія. При цьому сон буде спокійним і без пробуджень вночі. Чому б і вам не поставити дифузор чи ароматизатор у себе в спальні з таким чудовим ароматом, як ваніль? Або встановити фільтри California Scents в кондиціонер і насолоджуватися ванільним ароматом усю ніч.

3. Мелісса – має заспокійливу, розслаблюючу і м'яку дію на організм. Допомагає швидко прийти у нормальний стан після пережитих стресових ситуацій. Крім цього запах меліси покращує пам'ять, посидючість та підвищує концентрацію.

4. М'ята – свіжий ментоловий аромат має розслаблюючий ефект, заспокійливо діє на нервову систему, приводить емоційний стан до норми, робить сон спокійним і дуже глибоким. Допомагає швидко позбутися безсоння та нічних кошмарів.

5. Апельсин – чудовий аромат для розслаблення, зняття стресу та позбавлення від розчарування. Відновлює життєві сили організму та надає енергії. Зверніть увагу на цитрусові нейтралізатори запахів California Scents, які містять лише натуральні компоненти і вони гіпоалергенні.

6. Іланг-Іланг – знімає напругу у всьому тілі, допомагає привести гормональний фон у нормальний стан та нормалізує артеріальний тиск. Іланг-Іланг допоможе виспатися після важкого робочого дня та допоможе подолати нічні страхи у дітей. Чинить заспокійливу дію і зменшує синдром хронічної втоми.

7. Бергамот – допомагає впоратися з емоційними проблемами, знижує симптоми занепокоєння, депресії та надмірної напруги.

8. Мандарин – прекрасний аромат для розслаблення, допомагає зняти перевтому та роздратування, заспокоїти нерви. Фруктовий та солодкий аромат мандарину створить гарний настрій та заряд бадьорості на весь день.

Спробуйте різні аромати для розслаблення, доки не знайдете свій аромат, який буде добре підходити Вам. І нехай Ваш настрій буде безтурботним!

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]